miércoles, 30 de abril de 2014

I Mercat d'intercanvi de roba

Ara que arriva l'estiu i fem el canvi de roba, és un bon moment per a renovar el nostre armari, oi que si? I si ho puguèssim fer sense gastar un duro... seria genial oi?

Per això des de l'Associació hem creat aquest Mercat d'Intercanvi de roba, per a extendre la cultura del reciclatge i el bon ús dels materials, potser aquella faldilla que ja estàs farta de possar-te a un altre li sembla genial, llavors per què llançar-la? Amb aquesta filosofia, inaugurem el I Mercat d'Intercanvi de Roba.


Com funciona?


Porta la roba que ja no fas servir en bon estat i neta, del 5 al 8 de Maig a l'Associació de 19-20.30h (C/ Javimel, 21). Amb la roba i complements que portis obtindràs uns punts segons aquesta taula:


Jaquetes d'abric                                            ->  5 punts

Vestits                                                            ->  4 punts
Pantalons, faldilles i camises o bruses        -> 3 punts
Samarretes i roba de nens                             -> 2 punts
Complemets, sabates                                      -> 1 punts

Divendres dia 9 montarem el Mercat amb tota la roba que hàgiu portat, i de 17.30 a 20.30 podeu venir a emportar-vos el que més us agradi amb els punts aconseguits amb la vostra roba.


Què puc portar?


Tot el que vulguis, roba, bosses, sabates, cinturons, bisuteria, roba de nens... fes neteja a casa!! Això sí, no acceptarem roba bruta o en mal estat, segur que a tú tampoc t'agradaria emportar-te quelcom a casa i després trobar-te que no ho pots fer servir!!


Què passa si em sobren punts?


Els punts no són acumulables per a properes edicions del Mercat, la roba que sobri la farem servir per a reciclatge de roba o bé la donarem a alguna ONG. No patiu que se'n farà un bon ús!!


Qui pot participar?


Tothom!! És una activitat gratuïta per als socis, però podeu convidar qui vulgueu a participar, sinó són socis només han de pagar 3€. Aviseu la iaia, els amics, els veïns i la peixetera!! Com més siguem, més possibilitat de trobar cosses xules tindrem!!


Feu-ne difusió de l'event, esperem que tingui molt d'èxit per a repetir-ho!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario