lunes, 23 de junio de 2014

Col·laboracions en el Corpus 2014

Cansades però contentes, la asociació UNE TU CREATIVIDAD comencem la setmana amb el plaer de saber que hem col·laborat en unes festes de Cornellà diferents, per a tofa la familia, molt creatives i de la mà de la gent del Toc de Corn, amb qui tant bé treballem i tant a gust ens trobem.

Amb la comisió de decoració vam ajudar a possar la Plaça Rosa Sensat ben maca. Vam escollir els colors del foc perque aquest any les festes han coincidit amb el solstici d'estiu, aixó que tota la plaça era vermella, taronja, groga...




Les noies d'Urban Knitting Cornellà vam fer d'un arbre, una flama. Començant pels negres i grissos de la cendra fins arribar als taronges i grocs de les flames.


I dissabte al matí, dincs del marc de les activitats per als més menuts, vam fer un conta contes molt Urban, on una noia es troba una caixa de llanes i comença a teixir jerseis, bufandes, i com que encara li queda llana, comença a cobrir cotxes, arbres, gossos...


La Natàlia explicava el conte d'allò més bé:



 I un cop acabat el conte, els nens havien de cobrir figures de llana i enganxar-les en un mural de la ciutat de Cornellà, ben grissa i trista:




I així fer de la nostra ciutat, una ciutat plena d'alegria i colors!!


Els nens s'ho van passar pipa, i nosaltres més!!

I per acabar el cap de setmana boig, diumenge van participar en el Mercat d'Artesans dels Enamorats, on artesans i artistes mostraven i venien la seva obra:


I aquesta ha sigut la nostra aportació a les festes: setmanes de feina per tallar, cosir, pintar, enganxar i la recompensa la satisfacció d'alegrar ni que sigui una estona les vides dels nostres veïns.

1 comentario:

  1. me parece muy chulo con la quitxalla vinge vinge corderets....................mira mi blog hay una nueva entrada interesante.....................ya veras que docu......¿?

    ResponderEliminar