miércoles, 2 de abril de 2014

TALLERS INFANTILS DE SETMANA SANTA

A Une Tu Creatividad plantegem un taller creatiu per a nens i nenes de 4 a 12 anys durant els dies de vacances escolars de Setmana Santa (14, 15, 16 i 17 d’Abril). Els nens es podran apuntar tota la setmana o per dies, i l’horari serà de 10 a 12h.

Els taller tindran com a objectiu principal potenciar la creativitat dels nens, aportar coneixements bàsics en matèria d’arts plàstiques i sumar valors com el treball en grup, el respecte envers els altres i la cura del medi ambient.

. En arribar a les 10h farem ¼ d’hora d’acollida, mentre arriben tots parlarem del que els vingui de gust i plantejarem com anirà el matí.

. Durant el matí es programaran dues activitats. Una serà el projecte que durarà els quatre dies de Setmana Santa (paper maixé). L’altre serà un de senzill que podran començar y acabar el mateix dia i se’l podran endur a casa.

· En el cas d’haver-hi algun nen que estigués apuntat per dies, durant la franja de l’activitat setmanal faria una altra activitat que es pugués endur a casa en acabar el dia.


El programa es pot veure afectat depenent del nombre de nens, edat o dinàmica del grup.





DILLUNS 14
DIMARTS 15
DIMECRES 16
DIJOUS 17
10 a 10:15
ACOLLIDA
ACOLLIDA
ACOLLIDA
ACOLLIDA
10:15 a 11
Flor de Primavera (WC)
Seguim paper maixé
(2ª i 3ª capa)
Pintem paper maixé
Acabem paper maixé
(vernissat i complements)
11 a 11:45
Comencem
paper maixé
(1ª capa)
Pintem un quadre
Collaret de fang
Ram de flors
de gomaeva
11:45 a 12
RECOLLIM
RECOLLIM
RECOLLIM
RECOLLIM



No hay comentarios:

Publicar un comentario